Advertisement

Aziz Yıldırım Ali Koç - Ali Koc Tan Aziz Yildirim A Surpriz Telefon Internet Haber / Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu.

Aziz Yıldırım Ali Koç - Ali Koc Tan Aziz Yildirim A Surpriz Telefon Internet Haber / Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu.. Aziz yıldırım, fbtv'de önceki gün kulübün borcunun 621 milyon euro olduğunu açıklayan ali koç'a yanıt verdi. Ali koç'un özellikle yapılan sponsorluk anlaşmasından elde edilen gelirleri borç olarak göstermesi yıldırım'ı kızdırdı. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak;

Aziz yıldırım, ali koç'a belgelerle yanıt verecek. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma. Aziz yıldırım ve arkadaşları olmasaydı, fenerbahçe çok başka noktalara giderdi. Fenerbahçe'de eski başkan aziz yıldırım'ın kulübe kazandırdığı 8 villanın ali koç tarafından satıldığı öğrenildi. Fenerbahçe başkan adayı ali koç, başkan aziz yıldırım'ın konuşmasının ardından cevap niteliğinde tekrar söz hakkı istedi.

Ali Koc Aziz Yildirim En Buyuk Kahramanligini 3 Temmuz Da Gosterdi Son Dakika Spor Haberleri
Ali Koc Aziz Yildirim En Buyuk Kahramanligini 3 Temmuz Da Gosterdi Son Dakika Spor Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Yıldırım, gerçek borcun 429 milyon euro olduğunu belirterek, ali koç açıklamalarında 3 temmuz kumpasını es geçti dedi. Onun da kalbinde ali koç'un başkan adaylığını desteklediğini biliyorum. Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Ali koç düşmanımız değil dedi. Aziz yıldırım'ın yayınladığı açıklama şu şekilde Tüm dostlarım çok iyi fenerbahçeli olduğumu bilir. Ali koç fetö'cü falan değildir.

31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı.

Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Ali koç düşmanımız değil dedi. Ali koç ile girdiği seçim yarışını kaybeden aziz yıldırım'ın fetö'nün dizirinde tekne ile kaçarken canlandırıldığı iddia edilirken, adı 'aliço' olan tekneyle ali koç'a atıfta bulunulduğu öne sürüldü. Aziz yıldırım, fbtv'de önceki gün kulübün borcunun 621 milyon euro olduğunu açıklayan ali koç'a yanıt verdi. Videoda başkan aziz yıldırım'ın herkesin korkuları vardır. Ali koç fetö'cü falan değildir. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Koç, başkan aziz yıldırım'ın kendisini hedef alan sözleri için de ne kadar kötü fenerbahçeliymişim ki, bunlara neden oluyormuşum. Ali koç'un aziz yıldırım kapalı kapılar ardında benim için fetöcü iması yapıyormuş sözlerine cevap verdi. Ali koç, tekrar söz alarak aziz yıldırım'ın kendisine yönelik, sayın ali koç, burada mali konuda açıklama yapacaktın. Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı.

Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü. Videoda başkan aziz yıldırım'ın herkesin korkuları vardır. Şimdi ali koç'un yönetiminde. şeklindeki çıkışlarına yanıt verdi. Mutluluk fenerbahçeli olmaktır başlıklı yazımda, okumayı bile fenerbahçe sayesinde söktüğümü anlatmıştım. Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı.

Aziz Yildirim Ve Ali Koc Kongre Uyeleriyle Bulusuyor
Aziz Yildirim Ve Ali Koc Kongre Uyeleriyle Bulusuyor from im.haberturk.com
Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Tüm bunlara rağmen taraftar artık eskisi gibi desteklemiyor beni (dış etmenlere karşı tek yürek olunuyor da, orada aziz yıldırım değil, kulübü koruma. Fenerbahçe'de eski başkan aziz yıldırım'ın kulübe kazandırdığı 8 villanın ali koç tarafından satıldığı öğrenildi. Adba international, the brand age dergisi için aziz yıldırım ile ali koç'un yarıştığı fenerbahçe'nin başkanlık seçimleri öncesinde sosyal medya taraftarının nabzını ölçtü. Mutluluk fenerbahçeli olmaktır başlıklı yazımda, okumayı bile fenerbahçe sayesinde söktüğümü anlatmıştım. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, başkan adayı ali koç'un dün akşam üyelerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı, 'arkamdan işler, kumpaslar çevriliyor' sözleri üzerine bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Fenerbahçe'de eski başkan aziz yıldırım'ın kulübe kazandırdığı 8 villanın ali koç tarafından satıldığı öğrenildi. Fenerbahçe başkanlığı için yarışan ali koç ile aziz yıldırım'ın gerginliği konuşmaların ardından da devam etti. Bu fenerbahçe düşmanlarnı karşısında görmek istemeyen adeta hokkabaz yapan ali koç. Ali koç ile girdiği seçim yarışını kaybeden aziz yıldırım'ın fetö'nün dizirinde tekne ile kaçarken canlandırıldığı iddia edilirken, adı 'aliço' olan tekneyle ali koç'a atıfta bulunulduğu öne sürüldü. Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. O ağabeylerinin, ali koç'un arkasından neler söylediğini ben ona bir anlatayım. Yıldırım, gerçek borcun 429 milyon euro olduğunu belirterek, ali koç açıklamalarında 3 temmuz kumpasını es geçti dedi. 13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. Aziz yıldırım ve arkadaşları olmasaydı, fenerbahçe çok başka noktalara giderdi. Ali koç'u bu kulübe getiren de aziz yıldırım'dır. Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı.

Şimdi ali koç'un yönetiminde. şeklindeki çıkışlarına yanıt verdi. Ali koç ile girdiği seçim yarışını kaybeden aziz yıldırım'ın fetö'nün dizirinde tekne ile kaçarken canlandırıldığı iddia edilirken, adı 'aliço' olan tekneyle ali koç'a atıfta bulunulduğu öne sürüldü. Kürsüye gelen ali koç ve aziz yıldırım birbirlerini yalancılıkla suçladı. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı. 13 ay önce fenerbahçe'de başkanlık koltuğuna oturan ali koç, eski başkan aziz yıldırım döneminde kadroya dahil edilen oyuncuların satışından büyük bir gelir elde etmeyi başardı.

Fenerbahce De Aziz Yildirim Nihat Ozdemir De Degil Ali Koc A Cevap Verdi
Fenerbahce De Aziz Yildirim Nihat Ozdemir De Degil Ali Koc A Cevap Verdi from www.abcgundem.com
Aziz yıldırım sarı, ali koç ise beyaz zarfı seçti. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi. Fenerbahçe'de eski başkan aziz yıldırım'ın kulübe kazandırdığı 8 villanın ali koç tarafından satıldığı öğrenildi. O ağabeylerinin, ali koç'un arkasından neler söylediğini ben ona bir anlatayım. Ali koç fetö'cü falan değildir. Aziz yıldırım, fbtv'de önceki gün kulübün borcunun 621 milyon euro olduğunu açıklayan ali koç'a yanıt verdi. Aziz yıldırım ve arkadaşları olmasaydı, fenerbahçe çok başka noktalara giderdi. Resmi sonuçlara göre 20 bin 736 gçerli oy kullanıldı.

Çağlayan'da bulunan i̇stanbul adalet sarayı'nda görülen davaya fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile eski yöneticiler, fenerbahçe kulübü başkanı ali koç ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İşte eski fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın açıklamaları Ali koç düşmanımız değil dedi. Ali koç'un özellikle yapılan sponsorluk anlaşmasından elde edilen gelirleri borç olarak göstermesi yıldırım'ı kızdırdı. Fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım, başkan ali koç'un açıklamaları ve geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirilen yüksek divan kurulu toplantısında konuşulan mali konularla ilgili açıklamalarda. Başkan adayları ali koç ve aziz yıldırım'ın fenerbahçe seçimli olağan genel kurulu'nda kendilerine verilen ek sürede konuşmalarının tamamı.tivibu. Fenerbahçe'nin tarihi seçimli kongresinde gerilim tavan yaptı. Ali koc'un rahatlikla galip gelecegi versus. 31 sanık hakkındaki dava saat 10.00'da, fenerbahçe eski başkanı aziz yıldırım ile birlikte 6 kişinin yer aldığı diğer dava ise 11.00'de başladı. Fenerbahçe'de eski başkan aziz yıldırım'ın kulübe kazandırdığı 8 villanın ali koç tarafından satıldığı öğrenildi. Ali koç fetö'cü falan değildir. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım önemli açıklamalarda bulunarak; Oyların 4 bin 644'ünü aziz yıldırım, 16 bin 92'sini ise ali koç aldı. Futbolu yöneten kurum iflas etmiş durumda dedi.

Mutluluk fenerbahçeli olmaktır başlıklı yazımda, okumayı bile fenerbahçe sayesinde söktüğümü anlatmıştım aziz yıldırım. Ali koç düşmanımız değil dedi.

Posting Komentar

0 Komentar